Realizáld céljaid.

Ezen a weboldalon, az öngyógyítástól az idegen fajokig találsz információkat. Melyek közül néhány eléggé sokkoló lehet, ha nem vagy rá felkészülve.

 

Szeretett Társaink, üdvözlünk benneteket!
A ragyogás aurája, amit mi egy Novához hasonlítunk, körülveszi a Földeteket. Ahogy beléptetek a 2022-es új időkeretbe, egy ragyogó folyékony fényrobbanás történt, amely a földi sík mágneses magjából áradt ki. Ahogy ez a fény végighaladt a bolygón, kifelé is mozgott, megváltoztatva a Föld mágneses mezejének teljes összetételét.
Az elmúlt naptári hónap során ezek a ragyogó frekvenciák elkezdtek "megállapodni" egy energetikai többdimenziós tájban, miközben rezgéshullámokban tovább épülnek, drámaian megváltoztatva a Föld működését. A tudatosságnak ez a kiterjedt ragyogása egy folyamatos spirális energetikai fénymozgást alakított ki, mint egy Nova. Ez a Nova beburkolja a bolygót, miközben folyamatosan növekszik és egyre kiterjedtebbé válik a formája. A bolygótok frekvenciája teljesen összehangolódott az Univerzális Isteni Tudatosság állapotának többi részével az aláíró energiával.
Mi, a plejádiak és a többi Univerzális életerő csoport aktívan tanúi vagyunk egy stabilizált, csillogó, pulzáló fénynek, ami a földi síkotok körül sugárzik. A Föld most egy olyan hely, ahol mindannyian elkezdhettek gyarapodni, mivel ez a magasabb rezgésű fényerő működik az egész energetikai és fizikai rendszeretekben. Fizikai testetek egy gyors transzmutációs folyamaton ment és megy keresztül, hogy egy megerősítést, egy magasabb tápláló fényt hozzon, ami átkovácsolja a rendszereiteket.
Ez egy alapvető tervezet, hogy megerősítsétek a Szíveteket és felépítsétek a keringési rendszereteket az egész testetekben. Ezek a megerősítések lehetővé teszik, hogy az idegrendszeretek működése felgyorsuljon a kibontakozási folyamatotok következő lépésére. A bennetek zajló hatalmas multidimenzionális eltolódások miatt a rendszereiteknek sokkal kiterjedtebb és erőteljesebb keretre lesz szükségük ahhoz, hogy teljes mértékben a Felsőbb Énetek fényének frekvenciáján belül működhessetek.
Fizikai és energetikai rendszereitek most reagálnak a bennetek megjelenő teremtő fényre. A pulzálás felold egy kódot, mint egy időzárat bennetek. Aktivál egy időérzékeny mechanizmust a Szívsejtjeitekben, az idegrendszeretekben, a gerincfolyadékban, a teljes gerincoszlopban és a keresztcsontban, felélénkítve egy magasabb potenciált bennetek. Ez a felgyorsulás saját egyedi esszenciátok magasabb frekvenciáját hozza létre, hogy a rendszereiteken keresztül természetes eseményként kapcsolódjon be.
A saját magasabb tudatosságotok újra összekapcsolódott veletek az egész változási folyamat során, minden egyes agysejteteken és az idegrendszereteken keresztül összehangolva, a Felsőbb Énetek rezgő fényáramlásának tiszta elektromos lenyomatú impulzusát hordozza.
Ez az a szent csomópont, ahol lehetőségetek van önmegvalósításotok egy másik szintjére; ami azt jelenti, hogy tudatosan használhatjátok a magasabb fényeteket, hogy megteremtsétek, amire az életben vágytok. Megújult egy híd köztetek és az Én korlátlan Isten teremtő energiájának többdimenziós birodalmai között. A bőség természetes születési jogával rendelkeztek, amely az újévi "Hasadás" idején aktiválódott. Isteni esszenciátok táplál, és újra az Igazsághoz igazít benneteket. Korlátlan "tudásotok" elérhető számotokra, hogy felhasználjátok, ahogy fényetek természetes áramlása belép a Szív sejtjeitekbe és kölcsönhatásba lép az agyi szinapszisaitokon keresztül, újratervezve az idegrendszereteket.
Akik az ösvényen vagytok, mindannyian az Én hiteles aspektusának arénájába indultatok. Most rajtatok múlik, hogy felhasználjátok az Én ezen magasabb szintű kapcsolataitokat, hogy előhozzátok, előcsalogassátok azt, amire vágytok, hogy nyilvánvalóvá tegyétek a sorsotokat. Nincsenek korlátok számotokra, nincsenek korlátok felállítva. Ez a magasabb természetetek önfelfedezésének pillanata, ahogy újra beléptek a magasabb multidimenzionális fényidő birodalmakba, és újra elképzelitek az életeteket, ahogy megtanuljátok a Szíveteken keresztül becsatornázni az egyszerű vágyat, hogy az életetekben megnyilvánuljon.
Ne feledjétek, hogy a Szíveteken keresztül tudtok hozzáférni az újonnan megszerzett fényfrekvenciás beállításaitokhoz. Ez a fény az Énetek egyedi mintázatú rezgési fénye. E frekvenciákhoz való hozzáférés megszerzése egyszerű; nyissátok meg tudatosságotokat a Szíveteken keresztül és orientálódjatok a most létező magasabb rezgések felé. Szabad áramlás a rezgésfényeteken keresztül a tudatosságotokkal, engedjétel el magatokat a fluiditásotokat, a többdimenziós énetek hatalmas kifejeződésébe!
Valójában ti vagytok a Szívetek. Egy sor lépést kell megtennetek ahhoz, hogy teljes mértékben felismerjétek a Szívetekben létező valódi természeteteket. Minden valódi, hiteles közösség a Szívközpontotokból ered, és ez az időszak arról szól, hogy úgy döntötök, hogy megváltoztatjátok a perspektívátokat, hogy elkezdtek a Szívetek perspektíváján keresztül tájékozódni. A Szívetek szenvedélye aktiválja az elevenséget, a fény felgyorsulását az egész rendszeretekben. Igazi öröm és béke támad bennetek, ahogy visszanyeritek szent ritmusotokat fizikai testetek felépítésén belül.
Új ponthoz érkeztetek önmagatokban. Ez az egész energetikai folyamat, az újévi "kettéválás" egy magasabb potenciális útra helyezte az emberiséget, a felébredés kiterjedt ciklusára. Elkezdhettek kibontakozni, mint egy pillangó, aki elhagyja a gubóját. Ti vagytok a virág bimbója, amely kezdi kinyitni szirmait a Nap fénye felé. Folytassátok az elengedést napról napra, lehetővé téve rezgési fényetek egyre mélyebb és mélyebb irányultságát, hogy önmegvalósításotok megvalósuljon.
Az a sorsotok, hogy létezésetek kifejeződéseinek sorozatán keresztül, újradefiniált, folyamatosan kibontakozó kifejeződésetek hullámainak sorozatába lépjetek. Ahogy ezeken a szakaszokon keresztülhaladtok, úgy kell átesnetek az Önvalótok egyedi rezgésfényén belüli újraszabályozáson. Minden egyes szakasz kibontakozása során egy másik szinten el kell engednetek, hogy lehetővé tegyétek önmagatok újradefiniálását. E folyamat során elengedhetetlen, hogy úgy döntsetek, hogy elengeditek a múltbeli korlátozott életeitek történeteit. A múltatok többé nem határoz meg benneteket. A múlt csak az ego elmétek régi illúzióit hordozza. Emberi történetetek emberi tapasztalatok sorába hozott benneteket, hogy tanulhassatok. Most itt az ideje, hogy új terepre lépjetek.
A múlt befejeződött, és nincs több haszna számotokra ebben a jelenben. Ebben az időkeretben előre lépve választhatjátok ki a számotokra korlátlan lehetőségeket, hogy visszatérhessetek. Ez az újra orientáció ideje, a hazatérés önmagatokhoz, a szent életetek élő fényéhez, hogy lehorgonyozzatok, hogy aktívan részt vegyetek fizikai sejtjeiteken keresztül. Fizikai testetek egy kamrává válik, amely hordozza autentikus életerőtök kiterjedt, többdimenziós, korlátlan kifejeződését.
Azok, akik az ösvényen vagytok, arra rendeltettek, hogy elvégezzétek fizikai formátok ezen energetikai átalakulását, hogy a Szívetek elkötelezettségén keresztül tudatos szinten átmenjetek. A fő átorientáció a Szívben, a Tobozmirigyben és az agyatok telepatikus központjában zajlik. Ezek együttesen kapcsolódnak be, létrehozva egymás között a Piramis szent, korlátlan formáját.
A Piramis energetikai valójában a fizikai testetekben alakul ki e három komponens (a Szívetek, a Tobozmirigy és a Telepatikus központotok) között, aktiválva saját Merkaba testeteket. A Piramis frekvenciája egy szent metamorfikus változást szül, hogy megnyíljon bennetek, ez a forma egy magasabb rezgésű aspektusotok, amely fényetek intenzív szinergiáját hozza létre, hogy kialakuljon és stabilizálódjon rajtatok keresztül.
A Tobozmirigyetek már elkezdte átorientálni magát, aktiválódva a magasabb rendeltetésére, hogy közvetlenül a telepatikus közösségi központotokhoz igazodjon, támogatva benneteket, hogy természetes módon igazodjatok át a 4. Dimenzión túlra. Ez az újrarendeződés az 5. Dimenziós birodalmakban és azon túl a stabilizáció állapotába hoz benneteket. A Tobozmirigyetek úgy van megtervezve ebben a helyzetben, hogy újra megnyissa az átjárókat, hogy lehetővé tegye számotokra, hogy tudatosan részt vegyetek és dolgozzatok a most aktívan megkötött előzetes megállapodásokkal, a fénycsaládotokkal.
Sok minden van azok számára, akik közületek "út tisztítók", hogy megvalósuljanak a Földetek arénájában. Mindannyian hordozzátok egyedi Isteni aláírásotokat a Szívetekben, az egész Univerzum felismer benneteket erről az aláírásról. Ez az egyedi frekvencia, amit tartotok, úgy működik, mint egy ajtó kulcsa, a fény frekvenciátok olyan, mint egy ujjlenyomat, ami a Szent Fény egyedi mintáját hozza létre, amely egy kiemelt lenyomatot hoz létre az egész Földön. A ti lenyomatotok indítja el a földi sík sorsának ezt a következő lépését, ahogy aktívan, tudatosan részt vesztek a Szíveteken, a Tobozmirigyeteken és a Telepatikus központotokon keresztül.
Mindegyikőtök sorsa az, hogy nagyobb hatást gyakoroljon a Földre, ahogy aktívan kibontakoztok ebben a magasabb tudatosságú létállapotban. Együttesen az a sorsotok, hogy az erőtök egyedi lenyomatai egy bizonyos pillanatban egyesüljenek, és egy új rendet indítsanak el a Földön. Ne feledjétek, hogy mindannyian az Isteni tudatállapot részei vagytok. Megvan a természetes képessége annak, hogy kollektív lenyomatotok összekovácsolódása egy tiszta hálózatot alkot, amely végső soron megváltoztatja a tudatosságot és a többdimenziós formákat a Földön.
A FOLYAMAT, HOGY ELINDÍTSÁTOK A LENYOMATOTOK ÚJRASZABÁLYOZÁSÁT:
Tudatos lélegzetvétel: a szájból történő belégzés és kilégzés. (Ez nem helyettesíti a normál légzési mintát). A Tudatos légzés lehetővé teszi az elengedő energia felszabadulását a rendszereiteken keresztül. A régi hitrendszerek és minták elkezdenek levedleni rólatok.
Szakrális hang: ZAHNNN EEE... (ejtsd: zarn ee): Ahogy a szent hangot kiadod, Szív sejtjeid felismerik egyedi frekvenciádat, a hang létrehozza és aktiválja a lenyomatod esszenciáját.
A Tobozmirigy elhelyezkedése: kb. 2,5 cm a 3. Szem felett.
FOLYAMAT:
Fókuszálj a szívedre úgy, hogy mindkét tenyered a mellkasodon nyugszik. Használd a Tudatos lélegzéstt, lágy szellőként helyezve azt oda, ahol a tenyered a mellkasodon pihen. Lélegezz be az érintkezési pontba 3x.
Nyisd meg a tudatosságodat ott, ahol a tenyereid a mellkasod területén (szívtér) pihennek, akár látod érzékeled, akár érzed a szíved lényegét. Vegyél egy újabb Tudatos lélegzetet és engedd el.
Helyezd a szent hangot, ZAHNNN EEE... a Szíved terébe, amit látsz, vagy érzel. Legyetek tanúi annak, ahogy a szent hangotok egy másik szinten megnyitja a Szíveteket. Helyezd el újra a hangodat, nyisd meg a tudatosságodat mélyebben a térben, amit látsz, vagy érzel.
Tartsd egyik kezed a mellkasodon, és érintsd meg a másik kezed mutatóujjával a Tobozmirigyedet. Vidd a tudatosságod oda, ahol a mutatóujjadat a Tobozmirigyeden érzed.
Helyezd a Tudatos lélegzetedet, mint egy lágy szellőt a Tobozmirigyedbe. Engedjétek bele magatokat a megtapasztalásba.
Helyezd a szent hangodat, ZAHNNN EEE...a Pineális térbe, emlékezz, hogy egy tágas ajtón lépsz be, csak lélegezz és engedd el magad a térbe, amit látsz, vagy érzel.
A Piramis energiája elkezd megnyílni rajtad keresztül. Lehet, hogy ezt látod, érzed vagy érzékeled, hogy megnyílik rajtad keresztül. Helyezd a hangodat, ZAHNNN EEE... a Piramis energiájába, engedd el magad a megtapasztalásban.
Mozdítsd vissza a tudatosságodat és a 2. kezedet a Szívedre. Ismét küld be a hangot, ZAHNNN EEE.... a Szívtérbe. Érezd, lásd, vagy érezd, ahogy fényed lenyomata kitágul. Használd a Tudatos légzést és folytasd az elengedést ....
MEGJEGYZÉS: Ezt a folyamatot annyiszor végezheted, ahányszor csak úgy érzed, hogy szükséged van rá az újrarendeződéseidhez.
A következő lépéseid folyamatosan a saját Szívedből fognak felszínre törni. Ünnepelünk téged, ahogy elindítod a lenyomatodat és elfoglalod a helyedet!
Áldás,
A Plejádiak
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 150
Tegnapi: 57
Heti: 410
Havi: 1 441
Össz.: 238 495

Látogatottság növelés
Oldal: A plejádiak: A ragyogás aurája 02/05/2022
Realizáld céljaid. - © 2008 - 2024 - realmany.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »